Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2012 17:50 - Видове вагини. Изложба на вагината.
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 55837 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Типовете полови органи са изключително разнообразни и различни, въпреки общите си анатомични структури и физиологично предназначение. Половите органи на жената се отличават по редица параметри - размер на влагалище (дължина, ширина, височина), положение и големина на клитор, размер и форма на срамните устни, степен на увлажняемост на влагалището, равнина на половите органи и т.н. По този повод L.D.Jackobson, прави класификация на гениталиите на жената.

Първачка - полов орган, който не е имал още полови взаимоотношения (гениталиите на момичето-девица).
Дивачка - полов орган с разтеглива девствена ципа, която се съхранява до раждането.
Чилийка - полов орган на момиче, без девствена ципа. Среща се в Индия, Бразилия, Чили. Обяснява се с това, че майката в тези страни толкова енергично подмива малкото момиче, че хименът се оказва напълно унищожен още в ранно детство.
Ева - вулва с голям клитор (6-8 см и повече); жените с такъв клитор са по-чувствителни, но по-ниско интелигентни. Разбира се, от всяко правило си има изключения.
Милка - вулва с клитор, разположен близко до входа на влагалището, който при полов акт с мъж, се търка в пениса на партньора. Жените тип "Милка" са най-лесно задоволяваните жени, тъй като те почти нямат нужда от ласки за достигане на оргазъм.
Павиан - вулва с високо разположен клитор. При полов акт такава вулва се възбужда най-трудно, тъй като при съвокупления, клиторът се търка в различни части на тялото на пратньора, с което се снижава значително чувствителността му.
Реката - вулва с обилно отделяне на секрети по време на възбуда на жената, което често е причина да се отхвърли жената от полово сношение, тъй като предизвиква неприятно усещане в половите партньори. Високо ценен тип вулва на изток, тъй като се счита, че отделяните по време секс секрети са елексир на живота, който източния мъж поема орално. 
Костилка - недоразвити плоски гениталии с инфантилни срамни устни. Среща се като правило при жените с тесен таз, като обикновено тези жени имат ниско разположени полови органи. Счита се, че костилката е една от най-непривлекателните вулви за сексуалните партньори.
Маймуна - половият орган на жената е с много дебел клитор, дълъг между 3 и 7 сантиметра. Наречен е така, тъй като в повечето женски маймуни, клиторът е около 7 сантиметра.
Готендотски предник - това е полов орган на жена с много развити малки срамни устни, които закриват входа на влагалището и висят повече от големите срамни устни.
Княгиня - счита се за най-красивия женски полов орган с добре развит клитор, малки срамни устни във вид на розов цвят над входа на влагалището. Това са и най-удобните за сношение полови органи на жената, без значение на поза, възбудимост, партньори. При добър хормонален баланс, жената с вулва тип "Княгиня" е способна да получава многократни оргазми, с или без партньор. Като тип се среща повечето при жените практикуващи лесбийска любов, при жени с пълни бедра, развити гърди, широк таз.
Монголски тип - това е тясна вулва, с къси срамни устни, малък клитор, обикновено входа на влагалището зее, вижда се, но проникването е трудно, често болезнено. Влагалището е плитко, леко широко.



Изложба на вагината
 The Great Wall of Vagina - Documentary 
 Jamie McCartney представя своята изложба "Великата стена на Вагината" Тя се състои от десетки гипсови скулптури на вагини. Самите скулптури се правят по отливки взети от жени от всички възрасти.




Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3634340
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930